(آرشیو ماه بهمن 1397)

دانلود اساسنامه نمونه صندوق های پژوهش و فناوری غیردولتی
شنبه، 20 بهمن 1397 - 02:47
به اطلاع کلیه اساتید گرامی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند پایگاه منابع الکترونیکی دانشگاه مجدداً برقرار گردید،لذا جهت دسترسی به این پایگاه ها لینک زیر را کلیک نمایید . «پایگاه منابع الکترونیکی دانشگاه»
شنبه، 20 بهمن 1397 - 01:42
حضور استاندار سیستان و بلوچستان در غرفه دستاوردهای دانشگاه دریانوردی چابهار
در اولین روز از افتتاح نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی که بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در شهرستان چابهار دایر شده است، موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان بهمراه ، حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه چابهار ، بامری فرماندار شهرستان چابهار و جمعی از مدیران با حض...
جمعه، 19 بهمن 1397 - 23:46
موفقیت استاد دانشگاه دریانوردی چابهار در کسب عنوان "کتاب سال جمهوری اسلامی ایران"
دکتر عبدالغفور جهاندیده عضو هیات علمی دانشکده علوم دریایی گروه علوم پایه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با تالیف کتاب "فرهنگ بلوچی- فارسی" عنوان "کتاب سال جهموری اسلامی ایران "را کسب کرد.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 02:15
برگزاری نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی چابهار با کارمندان
نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با کارمندان در محل تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 02:10
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی چابهاربا شهدا و آرمانهای انقلاب مقدس جمهوری اسلامی
دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب مقدس جمهوری اسلامی با حضور در یادمان شهدای گمنام این دانشگاه ، با آرمانهای امام راحل(ره)، شهدا و رهبری معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 01:43
صفحه 5 از 5ابتدا   قبلی   1  2  3  4  [5]  بعدی   انتها