(آرشیو ماه اسفند 1397)

برگزاری آزمون سازمان بنادر و دریانوردی کشور توسط دانشگاه دریانوردی چابهار
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار براساس قرار داد آموزشی منعقد شده با سازمان بنادر و دریانوردی کشور ،آزمون "سنجش توانمندی" از نیروهای منتخب این سازمان را برگزار کرد.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 12:45
برگزاری جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه دریانوردی چابهار با اعضای صندوق رفاه سازمان دانشجویان وزارت علوم
اعضای هیات اعزامی صندوق رفاه سازمان دانشجویان وزارت علوم طی جلسه هم اندیشی با دکتر محمود نصیری رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، دکتر بخشی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر عبادی مدیر دانشجویی دیدار کردند.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 12:42
موفقیت معاونت دانشجویی دانشگاه دریانوردی چابهار در کسب عنوان برتر دانشگاه های کشور
مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری طی لوح تقدیری ، معاونت دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار را براساس ارزیابی های تخصصی صورت گرفته در سال 1397 "شایسته تقدیر" اعلام که این لوح توسط دکتر نصیری رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به دکتر یوسف بخشی...
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 12:40
برگزاری پنجمین نشست مدیران حقوقی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور به میزبانی دانشگاه دریانوردی چابهار
پنجمین نشست مدیران حقوقی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور با حضور معاون مدیر کل دفتر حقوقی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در محل سالن فرخی دانشگاه برگزار شد.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 12:27
اعزام دانشجویان دانشگاه های چابهار توسط دانشگاه دریانوردی چابهار به کربلای ایران
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، 90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در قالب 2 اتوبوس با بدرقه اعضای هیات رییسه این دانشگاه ، جهت بازدید از مناطق و یادمان های دفاع مقدس به کربلای ایران اعزام شدند.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:52
اجتماع دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در حمایت از بیانیه "گام دوم انقلاب"
دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اجتماع در راستای لبیک به بیانیه مقام معظم رهبری با عنوان " گام دوم انقلاب‌ اسلامی" ، آمادگی کامل خود را در جهت اجرای فرامین مقام عظمای ولایت اعلام داشتند.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:41
برگزاری کارگاه های آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات انتظامی و اداری برای جامعه دانشگاهی چابهار
"کارگاه توانمند سازی آشنایی با مقررات رسیدگی به تخلفات انتظامی" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه های چابهار و همچنین"کارگاه توانمندسازی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری" ویژه کارکنان دانشگاه های چابهار به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در محل تالار وحدت برگزار شد.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:33