اخبار دانشگاه

اعزام دانشجویان دانشگاه های چابهار توسط دانشگاه دریانوردی چابهار به کربلای ایران
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار ، 90 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در قالب 2 اتوبوس با بدرقه اعضای هیات رییسه این دانشگاه ، جهت بازدید از مناطق و یادمان های دفاع مقدس به کربلای ایران اعزام شدند.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:52
اجتماع دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی وعلوم دریایی چابهار در حمایت از بیانیه "گام دوم انقلاب"
دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اجتماع در راستای لبیک به بیانیه مقام معظم رهبری با عنوان " گام دوم انقلاب‌ اسلامی" ، آمادگی کامل خود را در جهت اجرای فرامین مقام عظمای ولایت اعلام داشتند.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:41
برگزاری کارگاه های آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات انتظامی و اداری برای جامعه دانشگاهی چابهار
"کارگاه توانمند سازی آشنایی با مقررات رسیدگی به تخلفات انتظامی" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه های چابهار و همچنین"کارگاه توانمندسازی آشنایی با قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری" ویژه کارکنان دانشگاه های چابهار به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در محل تالار وحدت برگزار شد.
چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:33
حضور استاندار سیستان و بلوچستان در غرفه دستاوردهای دانشگاه دریانوردی چابهار
در اولین روز از افتتاح نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی که بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در شهرستان چابهار دایر شده است، موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان بهمراه ، حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه چابهار ، بامری فرماندار شهرستان چابهار و جمعی از مدیران با حض...
جمعه، 19 بهمن 1397 - 23:46
موفقیت استاد دانشگاه دریانوردی چابهار در کسب عنوان "کتاب سال جمهوری اسلامی ایران"
دکتر عبدالغفور جهاندیده عضو هیات علمی دانشکده علوم دریایی گروه علوم پایه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با تالیف کتاب "فرهنگ بلوچی- فارسی" عنوان "کتاب سال جهموری اسلامی ایران "را کسب کرد.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 02:15
برگزاری نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی چابهار با کارمندان
نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با کارمندان در محل تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 02:10
تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی چابهاربا شهدا و آرمانهای انقلاب مقدس جمهوری اسلامی
دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب مقدس جمهوری اسلامی با حضور در یادمان شهدای گمنام این دانشگاه ، با آرمانهای امام راحل(ره)، شهدا و رهبری معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.
جمعه، 19 بهمن 1397 - 01:43
صفحه 11 از 11ابتدا   قبلی   2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  بعدی   انتها