اخبار دانشگاه

برگزاری مناظره تعدادی از کاندیدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه چابهار، نیک‌شهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، مناظره تعدادی از کاندیدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه چابهار، نیک‌شهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی در روز چهارشنبه ۹ اسفند ماه 1402 در سالن فرخی دانشگاه برگزار گردید.
پنجشنبه، 10 اسفند 1402 - 10:20
دعوت رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برای حضور در انتخابات
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با انتشار پیامی، مردم را برای شرکت پرشور در انتخابات یازدهم اسفند دعوت کرد.
چهارشنبه، 09 اسفند 1402 - 23:34
امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار و شرکت تأمین نیروی انسانی خطوط کشتیرانی کیش
جذب دانشجوی بورسیه در رشته های مهندسی دریانوردی (عرشه) و مهندسی کشتی (موتور) از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش
چهارشنبه، 09 اسفند 1402 - 08:04
حضور مدیرعامل مؤسسه آموزشی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با حضور دکتر محمد رضا دماوندی مدیرعامل مؤسسه آموزشی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه برگزار شد.
دوشنبه، 07 اسفند 1402 - 10:10
انتصاب سرپرست دانشکده علوم دریایی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
به گزارش روابط عمومی، دکتر ″رجـائی" رییس دانشگاه، در حکمی دکتر "مهران لقمانی" عضو هیات علمی گروه آموزشی زیست شناسی دریا را به سمت "سرپرست دانشکده علوم دریایی" منصوب و از زحمات دکتر علی طاهری در زمان تصدی این پست نیز تجلیل شد.
یکشنبه، 06 اسفند 1402 - 13:49
بازدید رئیس دانشگاه از حوزه‌های امتحانی آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۳
به گزارش روابط عمومی، آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۳ در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، همزمان با سراسر کشور برگزار شد و دکتر "رجائی" رییس دانشگاه از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.
جمعه، 04 اسفند 1402 - 23:35
افتخار آفرینی دانش آموز مجتمع آموزشی مدارس وابسته به دانشگاه در دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی
به گزارش روابط عمومی، همزمان با مراسم اختتامیه ملی دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانش آموز الناز اصغری (دوره متوسطه اول) از مجتمع آموزشی مدارس وابسته به دانشگاه در قالب هنرهای دیجیتال رتبه برتر کشوری را از آن خود نمود.
جمعه، 04 اسفند 1402 - 16:44
انتصاب سرپرست معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و علوم انسانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
به گزارش روابط عمومی، دکتر ″رجـائی" رییس دانشگاه، در حکمی دکتر "ناهید یاراحمدزهی" عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی را به سمت "سرپرست معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و علوم انسانی دانشگاه" منصوب و از زحمات دکتر امیر محمدیان در زمان تصدی این پست نیز تجلیل شد.
چهارشنبه، 25 بهمن 1402 - 14:40
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در راهپیمایی ۲۲ بهمن
به گزارش روابط عمومی، دانشگاهیان دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار پیش از ظهر امروز با حضور باشکوه خود در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهیدان، امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.
یکشنبه، 22 بهمن 1402 - 14:04
نشست بررسی فرصت‌های همکاری دانشگاه با سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و مرکز منطقه ای شهید فهمیده
به گزارش روابط عمومی، جلسه بررسی فرصت‌های همکاری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و مرکز منطقه‌ای شهید فهمیده در حوزه‌های علمی و پژوهشی با حضور دکتر رجائی رئیس دانشگاه، دکتر دامنی معاونت پژوهشی و فناوری و دکتر حامد فرزانه رییس مرکز امور نخبگان و همکاری های ع...
جمعه، 20 بهمن 1402 - 10:21